2014. október 12., vasárnap

Kész, vége, feladom..

Hello néép! Nem, ez nem egy újabb blogbejegyzés lesz, hanem egy búcsúzó szöveg. A cím szerintem magáért beszél, feladom. Rájöttem arra, hogy hiába vágyom arra a jól ismert írói vénához, messze nem közelítem meg azt a szintet, amit ennyi idős korban meg kellene, s ez elszomorít. Tudom, hogy nem én leszek az aki kiemelkedhet a sok ember közül, de mégis lenni akartam valaki, aki majd megváltja a világot. Álmok halmaza, melyek elérhetetlenek számomra, de kergetem őket reménytelenül..na mindegy. A lényeg annyi, hogy abbahagyom, talán később majd előveszem, de mostanság biztosan nem lesz folytatás. Köszönöm a feliratkozóknak, hogy velem tartottak, és szerették azt, amit csinálok. Köszönöm mindenkinek.♥:)

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Korábban olvastam már valahol, hogy abbahagyod az írást. Talán nem fogtam fel eléggé, mert ez most nagyon rosszul esik. Nem szeretem az ilyesmi történeteket, de a tiéd egyszerűen magával ragadott. Nagyon remélem, hogy a későbbiekben folytatod a történetet, addig is minden jót. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát te hülye vagy. Nem vagy elég jó??? Könyörgöm, én lennének a legboldogabb ember a világon , ha úgy tudnék írni mint te. Rengeteg blogot olvasok (34) de a tied az amelyiket minden nap megnezek hogy van e új rész. A tiéd az egyetlen ami kiemelkedo es nem sablonos. Sokat veszitest te is meg mi is ha ezt a blogot abba hagyod. Én imadom ezt a tortenetet. Szerintem borzaszto tehetseges vagy, es ezt nem szabadna elpazarolni! ;) gondolkozz el ezen! ♥♡♥♡ remelem valamikor ujra tudom olvasni ezt a csodat!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, és szeretlek titeket:)♥ Remélem nincs bennetek harag, de nem vagyok elég erős. Feladtam. Író akartam lenni, de hagyom, hogy az álmaim megint szétszéledjenek, nem vagyok elég kitartó:)

    VálaszTörlés
  4. Én új vagyok, de sz. tem is nagyon jól írsz.. Imádom olvasni, nagyon tetszik, szerény véleményem szerint nagyon tehetséges vagy.. Remélem olvashatunk még tőled lesznek még kifogyhatatlan torteneteid.. Remélem nem hagyod abba :)))

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom előttem szóló társaimhoz, te hülye vagy (már bocsánat). Én is szoktam írkálni, de ezt a szintet nem tudnám hozni. Ilyet, ilyen merészen nem mernék. Tetszik. Tetszik, hogy valaki elkezdett egy ilyet. Ha feladod, ne várd hogy álmaid teljesüljenek. Magadnak írsz, nem nekünk. Várni fogom mikor jön a folytatás ;) minél hamarabb!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    A mai napom ajánlott egy ismerősöm, azzal a címszóval, hogy olvassak bele és ettől nekem is megjön az ihletem.
    Épp egy gonosz karakter szemszögéből írok egy fejezetet, és az ismerősömnek igaza is lett. Tényleg tudtam meríteni dolgokat, hogy ha csak egy fejezetig, de megalkossam az igazi gonoszt. Azt viszont sajnállattal olastam, hogy te befejezed.
    NE TEDD!
    Nem akarok rád erőltetni semmit, ne értsd félre, de tehetséges vagy és van benned kurázsi!
    Én is, vagy négy évvel később kezdtem bele újra egy történetbe, amit bár nem sokan, de szeretnek és most adtam én is arra a fejem, hogy vigyem is valamire, ezért ha teljesen kész vagyok, beadom aranymosásra.
    Igen, kell egy kis idő, pihentetni kell az agyat és a lelket, de ha teheted, ne add fel örökre. Lehet, évekkel későb, mint nálam, de újra magához vonz és akkor már lesz alapja a történetnek!
    Az eddigi munkáidhoz csak gratulálni tudok és kitartást kívánok a jövőre nézve!
    Amber,

    VálaszTörlés